Toplantı Tarihi ve Yeri
Toplantı 5-7 Mayıs 2017 tarihlerinde, Kızılcahamam Soğuk Su Milli parkı içindeki Çam Thermal Resort & Spa Hotel’de gerçekleştirilecektir.

Toplantı İnternet Adresi
www.hdtvakfi.com

Toplantı İletişim Adresi

info@asmiratur.com

Yaka Kartı
Tüm katılımcıların toplantı merkezine girişte, bilimsel oturumlar esnasında sergi alanlarında ve diğer sosyal programlarda yaka kartlarını takmaları, toplantının sağlıklı yürüyebilmesi ve güvenliği açısından gereklidir.

Toplantı İzin Yazıları
Toplantı katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek toplantı izin yazıları,  Toplantı Organizasyon Sekreterliği aracılığı ile talep eden katılımcılara gönderilecektir.

İptal Koşulları

• Konaklama rezervasyon iptalleri için asmiratur Kongre Yönetimi ve Turizm’e yazılı olarak başvurulmalıdır.

Bildiri Gönderme Koşulları

• Bildiriler e-mail yoluyla kongre@hdtvakfi.com adresine gönderilecektir.
  • Son bildiri gönderme tarihi 14 Nisan 2017’dir. Elektronik sistem ilan edilen tarihte kapatılacaktır.
  • Bildiri özeti genel kuralları toplantı web sayfasında yer almaktadır.

Önemli Tarihler:
Bildiri son gönderme tarihi: 14 Nisan 2017, Saat 23:59’dur.

Özetlerin Basımı
Toplantı için kabul edilen bildiriler Klinik Seriler Nefroloji, Diyaliz ve Hipertansiyon Dergisi ek sayısında basılacaktır. Toplantıya bildiri göndermekle basım için onay verilmiş olunmaktadır

Kurucular için tıklayınız